Hoe gebruik je een lachgas tank

lachgas bestellen, lachgas drugs, lachgas kopen, lachgas tank kopen

Ben jij nog een persoon die altijd lachgas uit slagroompatronen gebruikt? Dat is niet verstandig. Lachgas uit een tank is veel goedkoper, makkelijker in gebruik en veiliger, zolang je er goed mee omgaat! Maar hoe gebruik je zo een tank? Heel simpel!

Op een lachgas tank zit een handvat en een draaikraan. Je kunt een lachgas tank op verschillende manieren gebruiken. Zo kun je een lachgas tank zonder of met een spuitsysteem gebruiken, maar er is ook een verschil als je snel veel ballonnen er uit wilt halen. Als je constant ballonnen uit de lachgas tank haalt zal de tank namelijk bevriezen en is die tijdelijk onbruikbaar.

Hoe gebruik je de lachgas tank

Optioneel: Zet de tank in een bak met warm water zodat de tank niet/minder snel bevriest. Dit is vooral handig voor horeca of evenementen die snel veel ballonnen tegelijk moeten vullen.

Stap 1: Zet de tank op een goede plek neer waar die niet om kan vallen of waar die niet in de weg staat.

Optioneel: Draai je spuitsysteem/vulnippel op de kraan van de lachgas cilinder. Zorg dat deze goed vast zit en dat er geen lucht uit lekt. Draai vervolgens de kraan van de gastank open.

Stap 2: Zet een ballon op de kraan of op het spuitsysteem.

Stap 3: Draai de kraan rustig open (naar links). Er staat een hoge druk op de lachgas tanks dus wanneer je de kraan te hard open draait zal je ballon kapot gaan en er komt een hard geluid van de tank af dat niet prettig is. Zodra de ballon vol is draai je de kraan weer dicht.

Stap 3 (vulnippel) : Zet een ballon op de vulnippel en duw deze vervolgens naar beneden, boven of naar de zijkant. De vulnippel zal op deze manier gas vrijlaten waardoor het heel gemakkelijk is om de ballon te vullen.

Stap 3 (spuitsysteem): Zet een ballon op het blaasgat van je spuitpistool en knijp vervolgens het spuitsysteem in om de ballon te vullen.

Stap 4: Geniet van je lachgas ballon!

LET OP! Klem de lachgas tank nooit tussen je benen. De tank kan zo koud worden dat het vrieswonden veroorzaakt. Dit kun je ook zien; de tank ziet er helemaal bevroren uit.

lachgas cilinder kopen, lachgas cilinder bestellen, lachgas makro, lachgas blokker

2 thoughts on “Hoe gebruik je een lachgas tank”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *