Europese verzending

Bekijk ons assortiment

Ga verantwoord om met lachgas

Totaal aanbod

Het gebruik van lachgas op evenementen, horeca en feesten groeit enorm. De meeste uitgaanders kunnen wel genieten van een lachgas ballon. Onze lachgas teams staan regelmatig op de populairste evenementen en in de grootste clubs met de bar voorzien van vulsystemen, ballonnen en natuurlijk lachgas. Hiernaast leveren wij ook aan particulieren met spoed, die dringend een tank nodig hebben om het feest echt te laten beginnen. Ook zijn de lachgas producten bij ons via de post te kopen. Daarnaast leveren we ook nog aan Horeca en andere handelaren. Voor ieders wil; om lachgas te kopen moet je bij Spacegas zijn!

lachgas patronen kopen, lachgas cracker kopen, lachgas bestellen, lachgas schadelijk, wat is lachgas, lachgas tank, lachgas gevaarlijk, lachgas effect, lachgas ballon, lachgas koerier, lachgas Amsterdam,
lachgas patronen kopen, lachgas cracker kopen, lachgas bestellen, lachgas schadelijk, wat is lachgas, lachgas tank, lachgas gevaarlijk, lachgas effect, lachgas ballon, lachgas koerier, lachgas Amsterdam,

Kwaliteit & Gecertificeerd

Alles wat wij aanbieden op onze website is van professionele kwaliteit. Al onze producten zijn afkomstig van zeer betrouwbare producenten met vele jaren ervaring in de branche. Het lachgas dat wij gebruiken is 99.9% zuiver gas en word ingekocht van top instanties. Het gas is van food-grade kwaliteit, dus bedoeld voor menselijk consumptie. De lab resultaten van ons lachgas kunt u bij ons zelfs opvragen voor meer informatie. De lachgas tanks zijn allen verzegeld en geseald, hierdoor weet je zeker dat het lachgas en de kwaliteit van de fles gecontroleerd is door verschillende instanties. Kortom, bij Spacegas ben je op het juiste adres als u op zoek bent om de beste kwaliteit lachgas te kopen, en natuurlijk veiligheid omtrent lachgas gebruik.

Ballonnenbar

Het gebruik van lachgas op evenementen, horeca en feesten groeit enorm. De meeste uitgaanders kunnen wel genieten van een lachgas ballon. Onze lachgas teams staan regelmatig op de populairste evenementen en in de grootste clubs met de bar voorzien van vulsystemen, ballonnen en natuurlijk lachgas. Op aanvraag kunnen wij met onze opgeleide teams het tap werk verzorgen in alle horeca en evenementen, daarbij hanteren we een interessante winstdeling van de omzet. Wij bieden tevens maatwerk. De tanks, bar en ballonnen kunnen ontworpen worden naar eigen smaak; geef dit wel op tijd aan bij ons! Heeft u interesse in onze diensten? Aarzel niet en neem contact met ons op, of vraag een offerte aan.

Kwaliteit & Gecertificeerd

Alles wat wij aanbieden op onze website is van professionele kwaliteit. Al onze producten zijn afkomstig van zeer betrouwbare producenten met vele jaren ervaring in de branche. Het lachgas dat wij gebruiken is 99.9% zuiver gas en word ingekocht van top instanties. Het gas is van food-grade kwaliteit, dus bedoeld voor menselijk consumptie. De lab resultaten van ons gas kunt u bij ons zelfs opvragen voor meer informatie. De tanks zijn allen verzegeld en geseald, hierdoor weet je zeker dat het gas en de kwaliteit van de fles gecontroleerd is door verschillende instanties. Kortom bij Spacegas zit je op het juiste adres als je op zoek bent naar zeer hoge kwaliteit en natuurlijk veiligheid.

nl_NLDutch
X