Horeca

Lachgas voor Horeca & Clubs

Spacegas staat voor transparantie, klantvriendelijkheid en daarnaast hebben wij veel ervaring met het gebruik van lachgas en de verkoop van lachgas in horeca en clubs. Wij bieden standaard de scherpste prijzen aan, en voor horeca en clubs komt hier nog een extra korting op. Heeft u een horeca gelegenheid en bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier dan bent u bij Spacegas op het juiste adres!

Heeft u vragen over de regelgeving of de verkoop dan kunnen wij u hierbij assisteren. Hiernaast hebben wij ook een professioneel team dat voor u alles kan verzorgen. U kunt ervoor kiezen om zelf het lachgas en benodigdheden in te kopen of om het Spacegas team voor u alles te laten regelen, waardoor u geen investering hoeft te maken. Daarnaast bezitten we ook over een mooie ballonnenbar, of we kunnen er een op maat maken voor u.

Wij gebruiken uitsluitend spuitsystemen, ballonnen en lachgas van de hoogste kwaliteit. Ons lachgas wordt altijd getest en eventueel kunnen we een certificaat meeleveren. Ballonnen met uw eigen logo kunt u bij ons ook bestellen. Mist u naast dit nog iets van ons, dan geeft u het door en we regelen het! Wij kunnen altijd de laagste prijs aanbieden, neem dus contact met ons op via het formulier, mail ons op [email protected] of neem telefonisch contact op (+31636202779) voor alle mogelijkheden.

Offerte aanvragen

    nl_NLDutch
    X