Over ons

Welkom bij Spacegas!

Wij van Spacegas staan voor professionaliteit, kwaliteit, veiligheid en goede service. Sinds een aantal jaren zijn wij actief op de lachgas markt. Wij zagen zelf echter dat er door de toename van de populariteit van het gebruik van lachgas de kwaliteit daalde. Het aantal concurrenten is de laatste maanden gegroeid. Veel concurrenten werken niet volledig volgens de regels en er zitten er zelfs tussen die industrieel gas verkopen (wat natuurlijk niet bedoeld is voor consumptie!).

Het doel dat wij willen bereiken is om een voorbeeld te zijn van hoe het zou moeten gaan in deze markt. Wij willen met Spacegas een merk vertegenwoordigen dat staat voor kwaliteit, veiligheid, hoge service en transparantie, daarom doen wij ons best om de beste klantenervaring en service te garanderen. Om dit te realiseren proberen wij zo transparant mogelijk zaken te doen met onze klanten en partners. Om dit te kunnen waarborgen zijn er een aantal veiligheidsmaatregelen getroffen. Een voorbeeld hier van is, dat het hele Spacegas team ADR opgeleid is. Door onze maatregelen zijn wij een van de weinige lachgas bedrijven waar alles veilig en legaal gaat.

Bij Spacegas gaat het vooral om de lachgas tanks. Natuurlijk proberen wij alles wat met lachgas te maken heeft aan te bieden. Onze tanks zijn te herkennen door het blauwe design met het Spacegas logo erop. Om er zeker van te zijn dat onze tanks gevuld en niet eerder gebruikt zijn, hebben wij al onze tanks geseald.

Met ons hard werkend team streven wij er naar om altijd te innoveren en te onderscheiden van onze concurrenten. Wij streven er naar om onze klantenservice hoog te houden, dit proberen wij te realiseren door transparantie en een klantenservice met ruime openingstijden.

Heeft u nog vragen over Spacegas? Aarzel dan niet: Ons service team wilt u graag van dienst zijn! U kunt onze contact gegevens vinden op onze website.

nl_NLDutch
X